Poulard i gel

Lav en gelemasse med kyllingestykker og god creme fraiche dressing til.

Ingredienser

Læg poularden i en gryde med vand, der lige dækker. Lad den få et
opkog og skum. Tilsæt krydderier og grønsager. Lad det koge til kødet
er mørt, ca. 40 min. Lad pouladen afkøle i suppen, hvis der er tid,
eller må den tages op og afkøles. Fjern skind og ben, og skær kødet i
tern.

Gelemasse: Si suppen, mål 6 dl. af, og smag til med eddike og salt.
Smelt den udblødte husblas i suppen.

Dressing: Creme fraiche og ymer røres sammen, rødbeder og peberrod
tilsættes, og der smages til med salt.

Skyl en skål med koldt vand, læg kødet i, hæld gelemassen over, og
sæt det til afkøling i 3-4 timer. Ved anretning vendes gel,en ud på et
serveringsfad.

Tips: Godt at servere med flutes og en grøn salat.

Tilberedningstid : Ca. 1½ time. + tid til afkøling.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.