Sommerfrisk kylling

Ingredienser

Dup kyllingestykkerne tørre. Opvarm fedtstoffet på en pande, gerne med teflonbelægning. Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet, og lad dem efterstege, til de er helt gennemstegte. Tag kødet op og hold det varmt.
Pres hvidløget på panden. Skræl gulerødderne. Skær gulerødder og squash i strimler. Steg grøntsagerne på panden ved svag varme, til de er møre, ca 5 min.

Bland mælk, marizena, basilikum, salt og paprika i en lille skål. Hæld det over grøntsagerne på panden, lad det hele få et opkog, så det jævner.

Læg kyllingen ovenpå grøntsagerne. Smag til med peber, og lad det hele blive varmt. Drys parmasanost over, og server.

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.