Grøntsagsgelé

Ingredienser

Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min. Vrid husblasen op og smelt den sammen med 1 dl tomatsaft.

Bland resten af tomatsaften i sammen med citronsaft og krydderier. Smag til og hæld saften på små forme, der er skyllet i koldt vand.

Formene sættes i køleskabet, til geleen er stivnet. Ved anretningen løsnes geleen i kanten med en lille kniv.

Dyppes få sekunder i kogende vand og vendes ud på
tallerkenerne. Fløden piskes stiv og smages til med reven peberrod, citronsaft og sukker. Geleen garneres med salatblade, dild og citron.

Tilberedningstid : Ca. 20 min. + 3-4 timer i køleskabet.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.