Chilidip med grønsager

Lækker chilidip med gode grøntsager.

Ingredienser

Skyl peberfrugterne, bladselleri og champignoner. Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i skiver. Skær bladsellerien i stave og champignonerne i skiver. Opbevar de findelte grøntsager i plastpose i køleskabet til de skal serveres.

Dipsauce: Bland kvark og yoghurt i en skål. Tilsæt vineddike, hvidløg og rødløg. Bland chilisauce og persille heri, og rør omhyggeligt. Lad dipsaucen stå tildækket i køleskabet i ca. 1 time, så den får tid til at trække. Hæld dipsaucen op i en serveringsskål, stil den midt på et fad, og anret grønsagerne pænt omkring.

Tips : Man kan variere grøntsagerne til dipsaucen og istedet bruge agurkeskiver, gulerodsstave og blomkålsbuketter.

Tilberedningstid : Ca. 10 min. + Ca. 1 time i køleskabet.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.