Tamara

Ingredienser

Torskerognen moses med en gaffel og blandes med citronsaft og creme fraiche. Skær derefter oliven i terninger og bland dem i mosen sammen med den hakkede persille. Hvidløgsfedet finhakkes eller presses og tilsættes blandingen. Smag til med hvid peber og evt. en anelse salt, men vær forsigtig, der kommer meget saltsmag fra de tilsatte oliven.
Top salaten op i en serveringsskål og sæt den til afkøling i
køleskabet i et par timer. Ved servering kan retten pyntes med lidt
oliven og hakket persille. Der gives brød til.

Tips : Det giver en god variation hvis oliven erstattes af 1-1" spsk.
kapers.

Tilberedningstid : Ca 20 min. + tid i køleskabet.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.