Klassisk Spaghetti Bolognese

Sådan laver du en helt rigtig spaghetti bolognese skridt for skridt. Tilberedningstid er cirka 30 minutter.

Ingredienser

1. Skær bacon og skinke i ganske små stykker og brun dem let i en lille gryde i ca. 15 gr. smør.

2. Tilsæt løg, gulerod og selleri, alt sammen finthakkede.

3. Når det er brunet, kommes det rå, hakkede oksekød i gryden og vendes rundt og rundt, så det hele bruner jævnt. Derefter tilsættes den hakkede kyllingelever og 2 til 3 minutter senere tomatpureen og derpå hvidvinen.

4. Der krydres med salt (under hensyntagen til baconen eller skinkens forholdsvise salthed), peber og lidt reven muskatnød, og derpå tilsættes vand eller bouillon. Læg låg på gryden og lad saucen snurre småt i 30-40 minutter

5. Tilberedningstid: ca. 30 min.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.