Japansk svine-saut, med ingefær

En wok, svinefilet og dejlige grøntsager så kan du lave denne japanske opskrift.

Ingredienser

Skær kødet i meget tynde skiver (2-3 mm). Rør marinaden sammen. Rens de friske grøntsager og snit dem fint. Skær bambusskudene i strimler.
Varm olien i en wok. Brun kødskiverne ved god varme under konstant omrøring i ca. 2 minutter. Tag kødet op.
Svits porre og bladselleri ved god varme ca. 2 minutter under konstant omrøring. Læg squash og bambusskud i gryden og svits 1 minut mere. Læg kødet tilbage i gryden og hæld marinaden over. Rør igennem og lad retten sautere nogle minutter under låg. Server sauten med løse ris.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.