Hamburgerryg Salat

Ingredienser

  • 1 dl piskefløde
  • 1 stk æggeblomme
  • 2 tsk dijonsennep
  • peber (friskkværnet)
  • 3 Stk Spsk hakket persille
  • 3 Stk Spsk Hakket Purløg
  • 300 Gram Røget Hamburryg i små tern
  • 3/4 Liter Groftrevet Hovedsalat (75g)
  • 12 Stk Store Kapers m. stilk (50g)

Pisk fløden næsten stiv og rør æggeblomme, Dijonsennep og peber heri. Vend persille, Purløg og Hamburryg i flødeblandingen. Stil
hamburrygblandingen i køleskabet i mindst 1 time.

Servering: Fordel hovedsalaten på 4 portionstallerkner sammen med
hamburrygsalat og kapers

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.