Ostepærer

Pærer udhules og frugtkødet skæres i små tern. Dernæst laves en god blanding med forskellig ost og persille, som kommes i de udhulede pærer.

Ingredienser

Vask pærerne, skær toppen af dem, og udhul dem forsigtig med en ske.
Fjer kærnehuset, og skær frugtkødet i små terninger. Vask og hak persille, rens peberfrugten for stilk og kerner og skær den i små terninger. Mos Danabluen med en gaffel og bland den sammen med hytteosten og de øvrige ingredienser. Smag blandingen til med salt og peber og citronsaft og fyld blandingen i de udhulede pærer. Sæt toppen på igen - før servering.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.