Mørbradkoteletter med pasta og tunfiskesovs

En stor svinemørbrad gøres ekstra lækker med denne ret.

Ingredienser

Skær den afpudsede mørbrad i tykke skiver og pres dem let ud med hånden. Steg dem i brunet smør og olie 4-5 minutter på hver side.
Drys med salt og peber. Tag dem op og hold dem varme.

Mos tunfisken sammen med lidt af fløden og findel den i blenderen med resten af fløden. Kog panden af med bouillon og lad den koge lidt ind, før tunmosen kommes på og varmes igennem. Smag til med salt og peber og hæld den ved kødet.

Drys med hakket persille og server med snittede oliven og kogt, frisk pasta.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.