Pasta med skinke og champignon

Pasta der koges og blandes med løg, champignon, ærter og skinke. Drysses over med hakket persille og serveres.

Ingredienser

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af i en sigte.

Smelt smørret i en gryde, tilsæt fintsnittet løg og champignoner, skåret i kvarte eller skiver. Lad det småsnurre et øjeblik uden at tage farve. Drys med salt, peber og mel og tag gryden af varmen, mens fløden tilsættes under omrøring.

Sæt gryden over varmen igen og lad det koge igennem. Tilsæt ærter og skinke, skåret i terninger. Lad retten varme igennem og smag til.

Hæld pastaen i en skål, og hæld skinkeblandingen over. Drys med hakket persille og server.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.