Pastaruller med laksefyld

Ingredienser

Cannelloni ripieni di salmone:

Tilbered en pastadej af mel, æg, olie og salt.

Til saucen smeltes smørret. Melet røres i og bages af under omrøring et par minutter. Bring mælken i kog og tilsæt den lidt efter lidt under omrøring. Saucen må ikke blive for tyk. Lad den koge ved svag varme i 10 minutter. Rør i den af og til. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Til fyldet skæres laksen i strimler og stænkes med citronsaft.

Fennikelknolden skæres i fine strimler og sauteres sammen med hvidløget i smør i 10 minutter. Creme fraiche og ost røres i. Smag til med salt og peber. Tag gryden fra varmen og tilsæt den strimlede laks og klippede basilikumblade.

Bred lidt af saucen ud i bunden af et smurt ovnfast fad. Rul pastadejen tyndt ud og skær den i ca. 15x10 cm store firkanter. Læg laksefyldet i en stribe på hver firkant og rul sammen på den lange
led. Læg rullerne side om side ovenpå saucen i fadet. Hæld resten af saucen over og sæt fadet i en 225 grader varm ovn i ca. 30 minutter.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.