Spinatpasta med laks

Ingredienser

Pil laksen i flager, sørg for at alle ben er væk.

Kom fløden og smørret i en gryde og lad det koge ind til to trediedele. Kom osten i og smag til med muskatnød, salt, friskkværnet hvid peber og til sidst den fintklippede dild. Det skal være en mild sauce, og den skal ikke smage stærkt af ost.

Kom forsigtigt den flagede laks i og varm det godt igennem.

Kog imens pastaen i rigeligt vand tilsat en spsk olie og salt. Husk, frisk pasta skal kun koge 3-4 minutter. Hæld pastaen i et dørslag, og kom den i en varm skål, eller portionsanret på tallerkener. Hæld lakse-saucen over og server med det samme.

Brød og en grøn salat med lidt fintskåret fennikel vil passe fint til.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.