Urtedampede rokkevinger

Ingredienser

Rokkevingefileterne skæres i små koteletter. Gulerødderne skrælles og strimles. Porrerne skylles og skæres i skiver på langs. Læg gulerødder og porrer i en gryde og dæk dem med rokkevingerne. Hæld hvidvin og piskefløde ved og damp fisk og grøntsager under låg i 5 minutter. Tilsæt muslingerne og lad dem dampe med, til de åbner sig. Muslingerne tages op, og fisk og urter dampes i endnu 5 minutter. Imens koges pastaen i rigeligt letsaltet vand i 4-5 minutter. Fisken tages op. Saucen koges jævn og tilsættes hakket dild og en stilk citronmelisse. Smag til med salt og peber. Pastaen hældes i en sigte, drypper af et kort øjeblik, og anrettes på 4 tallerkner. Ovenpå lægges den dampede fisk, pyntet med muslinger og rejer. Saucen hældes rundt om retten. Rokkevingerne pyntes med rognen og nogle blade citronmelisse. Serveres med flutes og grøn salat.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.