Pinnekjøtt

Ingredienser

Der lægges en rist i bunden af en stor gryde, brug evt. et friturenet. Læg det udskårne kød på risten, og hæld vandet i gryden.

Kødet dampes ved svageste varme, ca. 2½ time. Pas på det ikke brænder på. Tilsæt evt. lidt mere vand. Kødet skal let kunne løsnes fra benene. Skær de skrællede kartofler og den rensede selleri i tern, og kog dem møre i en gryde. Tilsæt IKKE salt.

Slå kogevandet fra og pisk grønsagerne til mos. Tilsæt creme fraiche, mosen må ikke blive for lind. Smag til med salt, peber og muskat. Tilsæt til slut en god klat fedtstof og server mosen til kødet.

Tilberedningstid : Ca. 3 timer.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.