Marineret kalkunbryst med mandler

Til 6 personer

Rør citronsaft, jomfruolie, peber og rosmarin sammen og hæld det over kødet. Lad det stå og trække 5-6 timer. Hak mandlerne fint, bland dem med salt og peber, og vend kalkunbrystet heri.

Steg kødet på alle sider i lidt smør på en pande. Læg kødet i et ildfast fad og steg kødet i ovnen ved 175 grader i 35 min. Lad kødet trække i et kvarter, inden det skæres i tynde skiver.

Gulerødderne skæres i skiver og koges i mælke/flødeblandingen og citron tilsat lidt salt og estragon. Server med ris, broccoli og forårsløg kogt al dente med flødegulerødder som sauce.

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.