Lam i kål

En god ret med lammebryst og kål.

Ingredienser

Skær kålen i kvarte. Fjern stokken og snit kålen. Skær gulerødderne i skiver og skær kødet i tern.

Læg kødet lagvis med kål og gulerødder i en gryde. Drys med salt og peber mellem lagene og hæld vandet ved.

Lad retten koge ved svag varme og under låg, ca. 1½ time eller til kødet er mørt. Anvendes sommerkål eller spidskål er det bedst at koge
kødet næsten mørt inden den snittede kål tilsættes. Drys med persille. Serveres med rugbrød.

Tips: Ønskes smagen kraftigere end den normalt er i kogte retter, kan man brune kødet i lidt fedtstof før det blandes med kålen i gryden.

Tilberedningstid : Ca. 2 timer.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.