Svampefarseret lammerulle

Ingredienser

Kødet gnides med salt og peber. Løget hakkes. Lagen sies fra svampene og gemmes. Svampene skæres i små stykker. Løg og svampe svitses i lidt fedtstof til løgene er klare, og det afkøles. Løg, svampe og persille fordeles over kødet, der rulles sammen og snøres.

Lammerullen brunes godt på alle sider i en gryde. Der spædes med bouilion og svampelage, og stegen braiseres under låg og ved svag varme i ca. 1 1/4 time, til kødet er mørt. Dryppes af og til med skyen. Kødet tages op, og skyen koges evt. ind, inden den jævnes med lidt maizena udrørt i lidt koldt vand.

Tilberedningstid : Ca. 2 timer.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.