Påskesteg

Ingredienser

Kødet lægges med skindsiden mod bordet og drysses med salt, peber og hakket hvidløg. Det hakkede kød æltes til en fars med vand, rasp, salt, peber og basilikum.

Farsen smøres i et tyndt lag over kødet.
Kødet rulles sammen på den lange led, fæstnes med kødnåle og snøres.
Læg stegen i en lille bradepande og steg den ved 170 grader. Når kødet er brunet, tilsættes bouillonen og stegen dryppes af og til under
stegningen.

Hertil serveres grønsager. Bradepanden koges af og skyen serveres til

Ovntemperatur: 170 grader.
Stegetid ialt: Ca. 1 time & 45 min. Tilberedningstid: Ca. 2 timer & 15 min.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.