Ostefyldt kyllingefilét

Man skærer et vandret snit i kyllingefileterne og kommer fyldet i. Steges gyldne på panden og bages i ovnen.

Ingredienser

Fyld

Sæt ovnen på 225 grader. Smør en plade eller brug bagepapir.
Begynd med fyldet. Bland 3 spsk. af basilikummen med resten af ingredienserne i en lille skål.

Skær et vandret snit i hver af kyllingefiléterne og kom fyldet i. Hold åbningerne sammen med tandstikkere.

Opvarm olien på en teflonpande og steg kyllingefiléterne til de er gyldne.

Læg kyllingefiléterne på bagepladen. Drys med mozzarella og resten af basilikummen. Eftersteg nederst i ovnen ca. 20 min til kyllingefiléterne er helt gennemstegte. Dæk med folie hvis de bliver for mørke. Server straks.

Serveres med evt. ovnstegte kartoffelbåde eller hasselback-kartofler.

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.