Kirsebærmousse

Prøv denne dejlige kirsebærmousse, den smager rigtig godt.

Ingredienser

Rul husblasbladene sammen og stik rullen ned i et glas koldt vand til
opblødning; regn med cirka 8 minutter. Si kirsebærrene fra lagen, gem saften. Hak halvdelen af dem groft. Pisk fløden til skum. Lun 2 deciliter af den frasiede saft, til den er lidt mere end håndvarm. Tryk husblasen fri for vand og opløs den i den lune saft. Bland saften i kirsebærvinen og hæld begge dele i flødeskummet.
Rør de hakkede kirsebær i og stil desserten koldt i nogle timer. Den kan også stå til næste dag. De sidste kirsebær bruges til pynt ved serveringen.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.