Marengsbund med moccaskum

Ingredienser

Læg et stykke bagepapir på en bageplade og tegn en cirkel efter en
tallerken ca. 23 cm i diameter.

Hak nødderne med en kniv eller findel dem i blender. Pisk
æggehviderne helt stive og pisk halvdelen af sukkeret i. Bland resten
af sukkeret med kakao og pisk det i. Hæld dejen ud på bagepapiret
(indenfor cirklen) og drys nødderne over. Sæt pladen i ovnen ved 150
grader og lad den stå ca. en time. Sluk for varmen og lad kagen stå i
ovnen 15-20 minutter mere, med ovndøren på klem. Læg kagebunden på et serveringsfad.

Bland fløden med kaffepulver og sukker og pisk det til skum. Fordel
fløden over bunden og drys med høvlet chokolade. Stænk med likør og
server.

Tips: Bunden kan bages flere dage i forvejen og opbevares i kagedåse
eller plastpose. Kagen kan anrettes et par timer før den skal spises.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.