Citronpie med marengs

Ingredienser

  • 1 Stk Portion mørdej med sukker
  • 5 stk æg
  • 100 g sukker
  • 125 g smør (Blødt)
  • 1 Teskeer Maizena, stor
  • 2 Stk Citroner, saften af
  • 1 Stk Citron, fintreven skal af
  • 5 stk æggehvide
  • 150 g sukker

Pisk æggene skummende med sukkeret. Pisk det bløde smør i. Tilsæt
maizena, den revne citronskal og citronsaften. Beklæd en 30 cm
tærteform med mørdejen. Hæld fyldet i og lad det bage ca. 20
minutter. Pisk imens 4 æggehvider stive, tilsæt sukkeret og den
sidste æggehvide, pisk færdigt og bred det ud over tærten. Lad det
bage til marengsen er hævet og let gylden ~ det tager ca. 15 minutter.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.