Grøntsagssuppe med bønner - Ribollita (Italiensk)

Ingredienser

Sæt bønnerne i blød i to liter vand natten over. Skær flæsket uden svær i terninger. Steg dem ved svag varme i olie i en suppegryde. Skær løg og gulerødder i terninger, selleri og porrer i skiver. Kom der i gryden sammen med hvidløg og timian og lad det brune let.

Tilsæt bønnerne med udblødningsvandet og chilipebre. Lad det koge under låg i 1,5 time. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Fjern stokken fra kålen og snit den i strimler. Kom kartofler, kål og tomater i gryden og lad koge endnu 30 minutter under låg ved svag varme.

Smag til med salt, peber og bouillonterning. Skær brødet i skiver på skrå. Pisk æggene sammen. Rør osten i og fordel blandingen på brødskiverne.

Gratiner i en 250 grader varm ovn, til overfladen er gylden. Server brødene i eller til suppen.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.