Kalkunfrikassé

Ingredienser

Kom kødet i en gryde med så meget vand, at det lige dækker. Lad det koge op, fjern skummet, tilsæt salt og suppevisk og lad det koge ved
ikke for kraftig varme, til kødet er mørt - ca. 50 minutter. Efter ca. 30 minutters kogning lægges de skrællede gulerødder i og koges med.

Si suppen over i en anden gryde. Lad den koge lidt ind, tilsæt meljævning og lad sovsen koge godt igennem. Skær gulerødderne i terninger og kom dem i sammen med ærterne. Lad det varme igennem og
smag til.

Skær kødet i skiver og server med kogte kartofler og hakket persille.

Tips: Det er bedst at servere persillen til og ikke komme den i retten, hvis en evt. rest skal varmes op senere.

Du kan også prøve kalkunbryst. Endnu en lækker opskrift med kalkun.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.