Kalkunkølle med valnøddesauce

Ingredienser

Overlåret fyldes med groft hakket persille og lukkes med kødnåle. Køllen lægges i et ovnfast fad. Ingredienserne til marinaden piskes sammen og smøres på køllen. Køllen brunes midt i ovnen 15 minutter ved 225 grader. Vandet hældes ved, og køllen steger færdig i ca. 90 minutter ved 160 grader.

Mens køllen hviler under et stykke folie, laves saucen: Porren skæres i tynde ringe, svitses i olie. Skyen kommes i sammen med valnødder og hvidvin. Snurrer i ca. 5 minutter. Cultura og maizena piskes sammen og røres i saucen. Saucen koges igennem og smages til med salt.

Kalkunkøllen skæres i skiver og serveres med valnøddesauce, pillekartofler og grøn salat.
Du kan også prøve kalkunbryst. Endnu en lækker opskrift med kalkun.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.