Fyldte kyllingelår med champignonsauce

Fyldte kyllingelår med champignonsauce er en yderst velsmagende og lækker ret. Prøv den selv.

Ingredienser

Tag det øverste ben ud af kyllingelårene: skær fra bagsiden af lårene ind til benet og rundt om det med en skarp kniv.

Til fyldet mixes kyllingefileten i foodprocessor sammen med æggehviden, lidt salt og peber, skalotteløg og oregano. Tilsæt fløde, til konsistensen er passende farsagtig.

Fordel farsen i de udbenede lår og læg det løse skind over farsen. Bind et stykke bomuldsgarn om, så de holder sammen. Gnid lårene med salt og peber og brun dem godt på alle sider i smørret.

Skær de rensede champignons i skiver og svits dem med. Hæld vin ved og småsteg lårene 25-30 minutter, til de er møre. Tag lårene op og hold dem varme under folie.

Jævn skyen med maizena rørt ud i fløde og smag saucen til med salt og peber. Serveres med persillekartofler og små rosenkål.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.