Kyllingegryde med grønt

Ingredienser

Skyl kyllingefiléterne og tør dem godt i køkkenrulle. Skær kødet i strimler. Smelt fedtstoffet på en teflonpande og brun det strimlede kyllingekød. Drys med salt og peber. Tag kødet af panden og hold det varmt.

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Brug foodprocessoren eller ostehøvl. Rens porren og skær den i tynde ringe. Gør svampene i stand og skær dem i halve eller kvarte.

Steg grøntsager og svampe i resten af fedtstoffet på panden. Drys karry over og spæd med bouillon.

Læg kyllingekødet tilbage på panden og lad det simre til det er gennemkogt og kødsaften helt klar. Rør créme fraichen i. Retten må nu ikke koge mere, for så skiller saucen.

Serveres med løse ris og ristede mandelflager.

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.