Vintersild m. pastinak og squash

Med fed fisk, mild sauce og grove grøntsager som pastinak og squash er vintersild en fyldig, saftfuld og helstøbt ovnret. Den er god for hjerte-kar-systemet, rig på vitaminer og fattig på sukker og mættet fedt.

Ingredienser

Fedtfattig

Snit løgene i store bidder. Snit gulerødder, pastinak og squash fint.

Steg grøntsagerne på en pande i bouillon og vand ved kraftig varme i 2-3 minutter. Krydr med salt, peber og timian.

Læg grøntsagerne ligeligt ud i et ildfast fad. Kog panden af med bouillon. Bland majsstivelse og vand til en jævning og miks denne i bouillonen. Dryp med citronsaft efter smag.

Hæld saucen over grøntsagerne i fadet. Vask fisken og læg derpå fileterne ud på grøntsagerne.

Kom fadet i ovnen i omkring 20 minutter ved 200 grader. Tjek undervejs om fisken tager for meget farve – i så fald kan du komme noget sølvpapir over.

Server vintersilden i fadet.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.