Engelsk Chokolade-ostekage

En rigtigt god engelsk ostekage.

Ingredienser

Bunden: Smeltet smør blandes med de fint knuste kiks og flormelis.
Tryk det godt sammen i bunden af en springform.

Ostemassen: Ost og yoghurt piskes sammen til cremen er helt fri for klumper. Rør æg og vanille i. Smelt chokoladen over vandbad, afkøl, og rør den i cremen. Fløden piskes ret stiv og vendes i. Den udblødte, smeltede husblas tilsættes under omrøring. Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt flormelis, og pisk til de er helt stive. Vend dem i ostemassen, og hæld det over kiksebunden. Glat
cremen jævn, inden kagen stilles i køleskab 6-8 timer eller natten over.

Geleen: Hindbærene blendes med vand og flormelis, inden den udblødte, smeltede og afkølede husblas røres i. Hæld geleen over ostekagen, og stil den atter i køleskabet, til geleen er stivnet, 1-2 timer.

Prøv også denne alm. chokoladekage

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.