Lammebov med kartoffelgratin

Ingredienser

Hvidløget skæres i splinter, og kødet spækkes hermed. Lav små lommer langs hinder og ben. Krydderurter og enebær blandes i blødgjort
fedtstof, og denne blanding smøres på kødet. Der drysses med salt og peber. Kødet steges på risten til bradepanden i ovnen ved 200 grader, ca 1 time.

Kartoflerne skæres i tynde skiver og lægges lagvis med ost og krydderier i en ovnfast skål. Hæld fløden i fadet og sæt dette ovnen samtidig med stegen, til kartoflerne er møre og overfladen gylden.
Kartoffelgratinen bliver færdig nogenlunde samtidig med stegen.

Tips: Stegen vinder ved at stå ca. 10 min., inden den skæres for.

Tilberedningstid : Ca. 1 time & 15 min. Ovntemperatur: 200 grader
Stegetid: Ca. 1 time.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.