Lammekoteletter med peberfrugtsauce

Steg dejlige lammekoteletter med en god sauce. Det tager ca. 45 minutter at tilberede.

Ingredienser

Sauce: Pil og hak løget. Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i tern, Skold og flå tomaterne. Tomaterne skæres også i tern. Svits det hakkede løg et parminutter i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt presset hvidløg. Bland peberfrugt, tomater og bouillon i. Tilsæt salt og peber og rør rundt. Lad det hele småsnurre under låg i ca. 30 min.

Steg koteletterne ca. 5 min. på hver side. Kom salt og peber på og drys med parmesanost. Læg koteletterne på en bund af kogte ris, eller pastanudler i et serveringsfad og hæld peberfrugtsaucen over. Pynt med tomatbåde.

Tilberedningstid : Ca. 45 min.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.