Karry med lam

Ingredienser

Kødet skæres fra benene og derefter i tern. Løget hakkes og svitses i fedtstoffet, til de er klare. Karryen tilsættes og svitses et par minutter med løgene, inden det revne æble kommes i.

Kødet brunes på panden og lægges i gryden. Der spædes med bouillon, til kødet er knapt dækket.

Der krydres med salt og peber, og creme fraichen
tilsættes. Lad retten snurre under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 45 min.

Karryretten serveres med løse ris. Hvis nogle
ønsker retten extra stærk, kan man serveres mangochutney til.

Tips: Man kan koge bouillon på lammeben, afpuds samt lidt grønsager.

Tilberedningstid : Ca. 1 time.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.