Majspandekager med kødfyld

Pandekager bagt med majsmel er særdeles velegnede som madpandekager og får en velsmagende, mexicansk fornemmelse, mens fyldet er krydret med en skarp, men ikke altoverskyggende smag af chili. En kraftfuld kombination.

  • Kødfyldte majspandekager serveret med guacamole og stegte grøntsager.

Til 3 personer

Pandekagedej

Fyld

Dej: Mix hvedemel, majsmel og mælk. Bland derpå salt og æg i. Lad margarinen smelte, lad det køle af og bland det i massen. Lav pandekager på en pande ved at stege til de er lysebrune på hver side.

Fyld: Løg hakkes fint og steges i en gryde i fedtstoffet. Tilsæt oksekødet og steg yderligere nogle min. Tomatpuré og krydderier blandes i og det får lov at simre i 10 min.

Tag et ovnfast fad og smør det. Fyldet kommes ud over pandekagerne, som rulles sammen om det og kommes i fadet. Lukningen bør vende nedad. Overfladen smøres let.

Fadet kommes i ovnen ved 225 grader i 10-15 min.

Prøv også denne opskrift på pandekager

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.