Karolines frokostsild

Ingredienser

Tænd ovnen og indstil den på 200 grader. Skrub kartoflerne meget omhyggeligt med en stiv skurebørste. Tør dem helt tørre med papir fra
køkkenrullen. Pensl kartoflerne med smeltet smør og læg dem i et ovnfast fad. Bag kartoflerne til de er møre, fra 1 time til 5 kvarter. Mærk dem med en kødnål, når de er møre. Skær et kryds i hver, ca. 1 cm dybt. Klem kartoflerne let i hver ende, så de åbner sig. Læg en skefuld creme fraiche i hver. Pynt med udskårne sildefileter, løgringe og purløg. Server kartoflerne varme som forret.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.