Tærte til forret

Ingredienser

  • 2 Spiseskeer Vand, koldt
  • 1/4 Kilogram Forårsløg, skivede
  • Kraft Cresille Dressing
  • Eller Kraft Sommer Dressing

Bland de to melsorter og findel fedtstoffet heri. Tilsæt salt og ælt dejen sammen. Udrul til en tynd plade og beklæd en smurt tærteform hermed. Forbag ved 200 grader i 10 min. Svits imens svampe og løg i olie.

Fordel på den forbagte tærtebund sammen med broccoli og tomater. Pisk æg og mælk sammen og krydrer med salt og peber. Hæld det i tærten. Drys reven ost og bag færdig endnu 25 min. Serveres til forret med Kraft dressing til.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.