Rejesalat fra vestkysten

En skøn rejesalat med blandt andet champignon, aspargessnitter, muslinger og ærter. Server med lunet brød.

Ingredienser

1. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hæld aspargessnitterne i en hulsigte og lad dem dryppe af; det samme med muslingerne.

2. Optø ærterne, finsnit salaten.

3. Bland alle ingredienserne forsigtigt sammen i salatskålen og stil den køligt til serveringen.

4. Ryst dressingen sammen. Det gør man nemmest i en jævningeryster.
Hvis man ikke har en hvidløgspresser, hakkes løget meget fint.

5. Lige inden servering hældes dressingen over, og der pyntes med friske dildkviste og citronskiver.

Kan serveres med: Ristet brød med smør. Lune flutes.

Tilberedningstid ca. 30 min.

Se også denne opskrift på rejesalat

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.