Røget ål med røræg

Røget ål med røræg er helt fantastisk til et koldt bord eller som en god hovedret.

Ingredienser

1. Pisk æg og fløde forsigtigt sammen. Krydr forsigtigt.
2. Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde evt. teflonbelagt.
3. Kom æggemassen i gryden og lad den stivne ved svag varme under omrøring. Når røræggen er cremeagtig tages gryden fra varmen.
4. Lad røræggen svale af på en tallerken.
5. Anret de rensede ålestykker på salatblade og læg en skefuld røræg ved hvert stykke. Pynt med citronbåde og dild.
Kan serveres med: Groft rugbrød eller surbrød.
Tilberedningstid: ca. 20 min.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.