Tunfiskesalat

En rigtig skøn tunfiskesalat med agurk, æg, mayonnaise, karry og salat. Server til ristet brød og smør.

Ingredienser

1. Skræl agurken og hak den fint.

2. Hæld olien fra tunen. Skær den i små stykker.

3. Hak 2 af de kogte æg og bland dem med fisken, den hakkede agurk og mayonnaisen. Smag til med krydderierne.

4. Skær salaten i strimler og læg dem i bunden af portionsglas. Fordel fiskeblandingen herover.

5. Pynt hvert glas med oliven, dild og æggebåde.

Kan serveres med: Ristet brød og smør.

Tilberedningstid ca. 15 min.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.