Kylling i rødvin

Ingredienser

Kyllingen parteres i 6-8 stykker. Flæsket skæres i små terninger,
svitses godt i en gryde og tages op. Kyllingestykkerne brunes i det
afsmeltede fedt, fedtet hældes fra. Cognac hældes over kyllingen og
antændes (husk at slukke for emhætten). Når flammerne er døet hen,
tilsættes flæsk, rødvin, laurbærblad, timian, hvidløg, skalotteløg,
salt og peber. Retten snurrer ca. 30 min., laurbærblad og timiankvist
fjernes. Gulerod og persillerod skrælles, skæres i terninger og
tilsættes, snurrer yderligere 5 min. Champignonerne skæres i skiver,
svitses på en tør pande og tilsættes sammen med persille. Retten
jævnes med majsstivelse udrørt i vand og smages til.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.