Kyllinge jambalaya

Prøv denne opskrift på kyllinge Jambalaya den smager super godt.

Ingredienser

1. Skær kyllingen i 10 stykker. Opløs bouillonterningen i 1 1/4 liter
vand. Skær skinken i tern, rens og snit selleri, løg, skalotteløg og hvidløg i fine skiver. Opvarm smør og 1 spiseskefuld olivenolie i en støbejernsgryde. Kom grøntsagsskiverne i og damp dem et øjeblik. Hæld risen over og lad dem blive gennemsigtige (de bør ikke tage farve). I mellemtiden brunes kyllingestykkerne i 1 spiseskefuld olivenolie på en pande.

2. Hæld bouillonen over risen. Kom kyllingestykkerne, skinken,
cayennepeber, tabasco, salt og peber, laurbærblad, timiankvist og
hakket persille i gryden. Læg låg over og lad det koge 35 minutter
ved lavt blus uden at røre i gryden. I mellemtiden bælges ærterne og
aspargeshovederne afdryppes. Grøntsagerne blancheres i kogende vand og tilsættes retten 10 minutter før risen er færdig. Jambalayaen er
klar, når al væden er absorberet.

Tilberedningstid: 20 minutter. Kogetid: 25 minutter.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.