Chili-gryde

Chiligryde med sprøde tortillachips og diverse grøntsager. En lidt anderledes form for suppe.

  • Et godt alternativ til chili con carne. Kan serveres med f.eks. brød eller ris.

Til 2 personer

Pynt

Skær kødet i tynde strimler. Svits strimlerne et øjeblik i olie sammen med chili.

Tilsæt tomatpuré og hvedemel og rør godt rundt, så melet bliver blandet helt sammen med tomatpuréen.
Tilsæt hakkede tomater og bouillon.

Skær porre og champignonerne i skiver og kom dem i gryden.

Tilsæt majs og kidneybønner og kog under låg i 5 minutter.

Knus chipsene groft og bland dem med revet ost. Hak persillen.

Lige inden servering kommes chips/osteblandingen i chiligryden drysses med persille.

Indsendt af
d.
30.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.