Pastasalat med blæksprutter og urter

Ingredienser

Pastaen koges al dente, og skylles i koldt vand.
Hvis blæksprutten er frisk skæres arme og hinder af, og den vendes som en strømpe. Skær blæksprutten i 1 cm tykke ringe. Sauter skiverne i nogle minutter i olie.

Tilsæt presset hvidløg og efter 1 minuts forløb hvidvin og lidt salt. Lad det hele koge igennem i nogle minutter. Lad det køle hurtigt af. Tilsæt de julienneskårede urter og det meste af den grofthakkede persille.

Ingredienserne til dressingen røres sammen og tilsættes blandingen, indtil konsistensen er passende. Juster smagen med lidt vand. Smages til med salt og peber.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.