Pasta med rejer, asparges og østershatte

Dejlig pasteret.

Ingredienser

Den friske pasta koges al dente i rigeligt vand.
Rejerne koges i ca 2 min i ganske lidt, let saltet vand, som gemmes.
De pilles, skæres igennem på langs, og den sorte streng i midten fjernes.

De friske asparges skylles grundigt og skæres 3 gange igennem med et diagonalt snit. Den allersidste træede ende kasseres.
Østershattene, som det ikke er nødvendigt at skylle, skæres 2-3 gange igennem på langs.
Asparges og østershatte svitses i 1 min. i olien.
Rejesuppen tilsættes vand indtil der i alt er 2 dl, dernæst tilsættes sojasauce.

Majsstivelse røres godt ud i væsken, som hældes over grøntsagerne og koger igennem i 1-2 min.

De halverede rejer vendes i grøntsagssaucen, som forsigtigt blandes med den friskkogte pasta. Smag til med peber og evt. lidt salt.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.