Oksekødstærte

Opskrift på lækker tærte med oksekød.
Opskriften er yderst velsmagende og et sikkert hit for alle aldersgrupper.

Ingredienser

Tærtebunden: Bland de to slags mel og smuldr fedtstoffet heri. Tilsæt salt og vand og ælt hurtigt dejen sammen. Rul dejen ud og beklæd en
tærteform med den. Forbag bunden ca. 20 minutter ved 200 grader.

Fyldet: Pil og hak løget. Varm olien og svits kød og løg heri. Tilsæt hvidløg, peberfrugten skåret i små terninger, majs, tomatpure og salt og lad blandingen snurre sammen ca. 10 minutter. Kog risene løse efter anvisning på pakningen. Bland kød og ris.

Færdiggørelse: Hæld kød-risblandingen over den forbagte bund. Pisk æg, reven ost, A38 og salt sammen og hæld det over kødblandingen i
formen. Sæt atter tærten i ovnen ved 200 grader i 35-45 minutter.

Server tærten med en skål salat.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.