Friturestegte kinarejer

Rejerne dyppes i en beignetdej og kommes i frituren lidt af gangen og steges til de er gyldne og sprøde. Serveres til en specielt dejlig dressing.

Ingredienser

Begynd med beignetdejen. Bland mel og salt og rør vand og øl i til en klumpfri jævning. Tilsæt fedtstof. Lad dejen hvile 30 minutter. Pisk æggehviden stiv og fold den i. Befri rejerne for skallen og tør dem.

Varm fedstoffet - når en franskbrødsterning bliver gylden på 1 minut, er frituren klar. Dryp rejerne i beignetdejen og kom dem - nogle stykker ad gangen - i det varme fedtstof. Lad rejerne koge i fedtstoffet, til de er gyldne og sprøde. Læg dem kort på fedtsugende papir og server dem varme med citronsnitter og en dressing af creme fraiche, der er smagt til med tomatpure, chilisovs og en anelse cayennepeber.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.