Rejer i dild

Ingredienser

Pil rejerne. Pil og hak skalottekøget. Smelt smørret og lad løget snurre heri uden at tage farve. Tilsæt hvidvin, salt og peber. Kom rejerne i og lad dem skifte farve. Tag gryden fra varmen.

Tag rejerne op. Smelt smørret, rør melet i og spæd med lagen fra rejerne og fløde. Lad stuvningen koge igennem. Smag til med salt og peber og tilsæt dild og rejer.

Server stuvningen med flütes eller
butterdejssnitter.

Tips: retten kan laves med frosne rejer. I så fald skal rejerne blot tø i den varme stuvning.

Til stuvningen skal bruges ca. 300 g frosne
rejer.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.