Små brød med kødfyld

Ingredienser

1. Pil og hak løgene. 2. Rens porren og skær den i tynde ringe. 3.
Rens peberfrugterne og skær dem i små terninger. 4. Skræl kartoflerne
og riv dem. 5. Svits løg og kød i olien til det har skiftet farve. 6.
Tilsæt porre, peberfrugt og kartofler. 7. Lad det svitse sammen med
kinesisk soya i ca. 10 minutter. 8. Lad det afkøle. 9. Smelt
margarinen og tilsæt mælken. 10. Når væsken er lillefingervarm
udrøres gæren. 11. Tilsæt æg, salt, sukker og halvdelen af
hvedemelet. 12. Ælt mere mel i indtil dejen er blank og smidig. 13.
Del dejen i 16 stk., der hver trilles til boller. 14. Bollerne rulles
ud til cirkler på størrelse med en kagetallerken. 15. Kødfyldet
fordeles på dejcirklerne i en stribe på midten. 16. Dejen foldes op
om fyldet og klemmes sammen så det ligner en omvendt båd. 17.
Pakkerne pensles med æg og bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Disse pakker er velegnede til frysning.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.