Fiskesalat

Ingredienser

1. Krydr fiskefileterne med salt og peber, og læg dem sammenrullet i et ovnfast fad.
2. Hæld 1/2 dl vand fra aspargesene, lidt hvidvin eller citronsaft ved og læg folie over.
3. Sæt fadet 15 minutter i 200 grader varm ovn.
4. Lad fisken afkøle og del rullerne en gang igennem.
5. Pisk fløden stiv og bland den med mayonnaisen, smag til med peberrod, karry og evt. lidt citronsaft.
6. Anret fisken på et stort fad med grøn salat.
7. Hæld mayonnaisesaucen over og pynt med rejer, asparges, agurk, æg og tomat. 8. Drys fadet med klippet dild.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.