Kogt kylling i champignon

Ingredienser

Kyllingerne bringes i kog i letsaltet vand med porrer, skalotteløg,
timian og peberkorn. Simrer til de er møre - ca. 3 kvarter.
Champignons skives og dampes på en pande i 1 spsk smør tilsat
citronsaften og en smule af suppen fra kyllingen. Suppen fra
kyllingerne sies. I en kasserolle afbages 2 spsk mel i ca. 2 spsk
smør. Heri piskes nok af suppen fra kyllingerne til en lys og let
sauce. Den smages til og simrer i 5-8 minutter. Ben og skind fjernes
fra kyllingerne, og kødet lægges på et forvarmet fad. Champignons
hældes i saucen. Æggeblommerne piskes i den hede, men ikke kogende sauce, der til sidst hældes over kødet. Serveres med små faste kartofler og en grøntsag til, samt evt. en Gewürztraminer fra Alsace.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.